Beval bad huren in Apeldoorn – Hypnobirthing en Meer

Beval bad huren in Apeldoorn.

Voor het huren van een beval bad in Apeldoorn en omgeving kan je ook terecht bij Hypnobirthing en meer. Ik beschik over drie beval baden waardoor er meestal wel een plekje vrij is. De verhuur start bij 37 weken zwangerschap en eindigt met 42 weken zwangerschap. Deze beval baden zijn speciaal ontworpen voor de barende vrouw, door een opblaasbare bodem en handvatten in het bad kan de vrouw iedere houding aannemen die zij wenst. In beide baden is ook plek voor de geboortepartner.

 

De baden beschikken over alle accessoires zoals:

 

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Grondzeil
  • Thermometer
  • Schepnetje
  • Hygiënische wegwerphoes (hierdoor niet of nauwelijks schoonmaakwerk na de geboorte!)
  • Elektrische luchtpomp
  • Elektrische dompelpomp
  • Gebruiksaanwijzing

 

Alle baden zijn gemakkelijk te vervoeren naar een geboortecentrum of ziekenhuis.

Beval bad huren in Apeldoorn
Heb je meer vragen over het beval bad neem dan gerust contact met mij op.

Combinatie korting 

1 daagse cursus + bevalbad verhuur : 199 euro

Hypnobirthing cursus + Bevalbad verhuur: 399 euro

Wat zijn de voordelen?

Warm water werkt  ontspannend. En hoe meer je ontspant, hoe meer endorfine je lichaam aanmaakt. Dit is een natuurlijke pijnstiller die ervoor zorgt dat je de weeën beter op kunt vangen. Daardoor verloopt de ontsluiting sneller.

 

In het water kun je erg makkelijk bewegen. Hierdoor is het zoeken van een andere houding minder zwaar dan buiten water.

 

Meestal gaat een waterbevalling wat geleidelijker, waardoor je perineum ook geleidelijker oprekt. Het warme water zorgt er tevens voor dat je perineum wat soepeler wordt. Hierdoor is de kans op een ruptuur of een knip kleiner.

Voor de partner is een waterbevalling vaak ook positief omdat deze zich nuttig kan maken. Het bad moet opgezet en gevuld worden en je partner kan mee in bad om jou te ondersteunen als je dat wilt. Bovendien heeft de partner ook meteen intens contact met de baby.

 

Voor de baby is de overgang van de baarmoeder via het water naar de buitenwereld een rustigere overgang. Hierdoor zijn waterbaby’s als ze geboren worden over het algemeen vrij rustig. Soms huilen ze zelfs nauwelijks of niet.

Tarieven

Tarief per 5 weken: 120 euro dit is inclusief hygiënische hoes. (exclusief 120 euro borg)

 

Wil jij meer informatie over deze fantastische manier van bevallen? Of wil je een plekje reserveren? Vul dan het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact met mij op.

 

Ook via mijn Facebook pagina ben ik te bereiken.